ESP / CAT

Eaboració

El propietari-pizzaiolo de la Trattoria-Pizzeria Mezzanotte, Janusz, està especialitzat en cuina italiana des de fa 15 anys. Elaborem totes les pastes, la massa de la pizza i les salses al nostre local. Comptem amb maquinària especialitzada, amb els millors ingredients i tant amb les receptes tradicionals com amb les més modernes. 

Elaborem una gran varietat de pastes farcides (d'espinacs, de carn, de formatges, de bacallà, de salmó, de pera ...) i les pastes més clàssiques (spaghetti, fettuccine, pappardelle, maccheroni, campane, fussilli ...) per combinar-les amb les més de 20 salses. 

També elaborem la nostra massa de pizza: autèntica, casolana, fina i crijiente, feta al dia amb ingredients 100% naturals ... només així podem oferir les nostres delicioses pizzes de 33 centímetres de diàmetre. Podràs triar des de les més clàssiques fins a les nostres especials de la casa, o simplement, combinar els ingredients al teu gust. 

Ah! i no et podràs marxar sense tastar els nostres delicioses postres casolanes italians com l'autèntic tiramisú i la pannacotta,

Us esperem a la nostra pizzeria italiana a Sant Cugat